Top Ad unit 728 × 90

Kösem Sultan Anastasia Tsilimpiou Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları

Kösem Sultan Anastasia Kimdir
Ekim ayında izleyici ile buluşacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisi şimdiden merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu iyice netleşti. Hülya Avşar, Ekin Koç, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstengil, Kadir Doğulu, Mete Horozoğlu ve Beren Saat'in başrollerini oynadığı dizi Ekim ayında Star Tv'de izleyici ile buluşacak. Dizi de Kösem Sultan'ın gençliğini canlandıracak olan Anastasia Tsilimpiou şimdiden bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Dizide Anastasia Tsilimpiou, Beren Saat'in canlandıracağı Kösem Sultan'ın gençliğini canlandıracak. 9. bölüm Kösem Sultan'ın gençliğini izleyeceğiz 9. bölüm sonra diziye Beren Saat dahil olacak. Dizi Muhteşem Yüzyılın devamı 50 yıl sonrasını anlatacak olan dizi Kösem Sultan'ın hayatını sarayda dönen entrikaları anlatacak. 

Anastasia Tsilimpiou Kimdir
Yunanlı olan güzel oyuncu 17 yaşında ve küçük yaşlardan beri oyunculuk yapıyor. Yunanistan'ın en ünlü oyuncularından olan Anastasia Tsilimpiou, 8 yaşından beri kamera karşısında. Yunanistan'ın Melek Kalbi dizisinde rol alan güzel oyuncu bu dizi ile ün kazanmış daha sonra Ada adlı bir yapımda rol almıştır. Tiyatroda da büyük başarı gösteren güzel oyuncu Kösem Sultan dizisi ile Türkiye'de de adını duyurdu. 

Kösem Sultan Konusu
Küçük yaşta saraya cariye olarak gönderilir. Bosna Beylerbeyi tarafından İstanbul'a kızlarağasına gönderilir. 15 yaşındayken I. Ahmed'e Haseki olmuş, kısa sürede kendinden kıdemli olan hasekilerin önüne geçmeyi başarmıştır. Kösem Sultan, IV. Murad, Süleyman, İbrahim ve Kasım adında şehzadelerin yanı sıra; Ayşe ve Fatma isminde sultanlar dünyaya getirdi.

Kösem Sultan Oyuncu Kadrosu
Kösem Sultan-Beren Saat
Safiye Sultan-Hülya Avşar
Kösem Sultan(gençliği)-Anastasia Tsilimpiou
Sultan Ahmet-Ekin Koç
Mehmet Giray Han-Kadir Doğulu
Zülfikar-Mete Horozoğlu
Şahin Giray Han- Erkan Kolçak Köstendil
Alex-Berk Cankat
Handan Sultan-Alma Terzic
Dilber-Sahra Şaş
Halime-Aslıhan Gürbüz
Nasuh-Tolga Tuncer
Şeyhülislam Mustafa- Levent Yılmaz
Dudu Hatun-Nurunisa Yıldırım
Enzo-Zeljko Erkiç
Cennet-Esra Dermancıoğlu
Derviş Mustafa-Mehmet Kurtuluş




kösem sultan kimdir, kösem sultan anastasya kimdir, kösem sultan kaç yaşında boy kilo, kösem sultan anastasia tsilimpio kimdir, kösem sultanın gençliği anastasya kimdir, mahpeyker sultan kimdir, muhteşem yüzyıl kösem sultan kim
Kösem Sultan Anastasia Tsilimpiou Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 15:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by HABERLER2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.