Top Ad unit 728 × 90

Paramparça Cansu Kimdir Boy Kilo Yaş, Leyla Tanlar

Paramparça Cansu Kimdir
StarTv ekranlarının sevilen ve takip edilen dizilerinden birisi olan ve büyük bir ilgi ile izlenen Paramparça ekranlara bomba gibi geri döndü. Paramparça yeni sezonun ilk bölümü ile Pazartesi akşamı Star ekranlarında yerini aldı. diziye ilgi ve alaka her zaman ki gibi büyüktü. dizide birbiri ardına gerçekleşen olaylar zinciri ekran başındakileri televizyona kilitledi. Büyük merakla beklenen Paramparça yeni bölümü izlenme rekorları kırdı. Hazal'ın denize düşmesi ve garajda patlayan bomba bir anda gerilimi arttırdı.

Denize düşen Hazal'ı babası Cihan kurtardı ve hastaneye yetiştirdi. Annesi ve babasının müdahale ile hayata tutunan Hazal ölmedi. Garajda patlayan bomba da ise ölen yada yaralanan olmadı. Hazl ve Cansu'nun arasında ki soğuk rekabet ise hala devam etmekte. İki kardeş arasında ki anlşmazlıklar son bulmuyor. Cansu bu durumdan rahatsız olsa da Hazal kardeşi Cansu'yu kendisinden uzak tutmaya devam ediyor. Paramparça Cansu kimdir kaç yaşında gibi sorular ise ekran başında ki seyircinin aklına takılan sorulardan oldu. Bu haberimizde sizlere Cansu hakkında detaylar vereceğiz.

Leyla Tanlar Kimdir
13 Aralık 1997 Şişli doğumlu olan başarılı ve güzel oyuncu ilk olarak bu dizide yani Paramparça dizisinde rol almıştır. En büyük ideali film ve dizi oyuncu olmak olan Leyla Tanlar bu hayalini şu aralara rol aldığı dizi ile gerçekleştirmektedir. Otuzbeş Buçuk Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Paramparça dizisinde Cansu karakterini canlandırmaktadır. Lise eğitimini İtalyan lisesinde tamamlamıştır.

Leyla Tanlar
YAŞ: 17
BOY: 1.60
KİLO: 47
GÖZ RENGİ: Yeşil
Eğitim: Akademi 35Buçuk, Oyunculuk, Diksiyon, Şan, Dans, Seslendirme, Kamera Oyunculuğu



paramparça cansu,leyla tanlar kimdir,paramparça cansu boy kilo yaş,leyla tanlar boy kilo,paramparça cansu kimdir
Paramparça Cansu Kimdir Boy Kilo Yaş, Leyla Tanlar Reviewed by Sözlerine Bak on 21:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by HABERLER2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.