Top Ad unit 728 × 90

Ütopya Kim Elendi 14 Eylül Pazartesi

Ütopya Kim Elendi 14 Eylül Pazartesi
Tv8 ekranlarında en çok izlenen ve büyük yankı uyandıran Ütopya yarışmasında sona yaklaşıldı. Yaklaşık 10 aydır süren ve her bölümü ile her elemesi ile olay yaratan yarışma bilindiği üzere internet ortamından da 7/24 sürekli izlenebiliryordu. Cafe grubu ve Semih'lerin grubu olarak tanınan ve tüm yarışma bu iki grup arasında geçiyor. Büyük tartışmalar da yaşandı kavgalarda yaşandı. Elenen yarışmacıların bir ara geri gelmesi ile tamamen farklı bir ortam oluşmuştu. Şimdi ise sona gelindi ve son hafta olarak büyük finalde kimin olacağı merak ediliyor.

Son olarak elenen yarışmacı Meral olmuştu onun elenmesi ile son haftaya gelindi ve bu hafta sonunda Ütopya yarışması son bulacak ve kazanan belli olacak. Tüm seyirci bu akşam elenecek ismi merak ediyor. Artık bu hafta her akşam bir eleme olacak. Bakalım Ütopya'sına kim son verecek. Şuan içeride olan Altar,Tuncay, Semih ve Murat daha hiç elenmeden yaklaşık 10 aydır içeride yarışan isimler. Diğer yarışmacılar ise Ütopya'ya daha sonradan dahil olan kişilerdir.

Tv8 Ütopya yarışmasının bu akşam ki heyecanlı elemesi merakla bekleniyor. Değişen eleme sistemi ile her akşam birisi yarışmaya veda edecek. Önceden her Cuma olan elemeler dokunulmazlıklar ile belli oluyor ve gazete satışları büyük etki ediyordu. Şimdi ise saat 20:00'a kadar olan oylamalar gazete satışları ile belli olacak. Gazete satışları ertesi güne devredecek. Her akşam bir kişi Ütopya'ya ve kasada ki paraya veda edecek.


14 Eylül Pazartesi Dokunulmazlık Alan Yarışmacılar
1- Tuncay
2- Serkan 
3- Kurretülayn

14 Eylül Pazartesi Potaya Giren Yarışmacılar 
1- Bahadır 
2- Altar 
3- Dilay 

14 Eylül Pazartesi Elenen Yarışmacı
Dilay Bedir


utopya, kim, elendi, 14 eylül, ütopya kim elendi, ütopya bu akşam kim elendi, 
Ütopya Kim Elendi 14 Eylül Pazartesi Reviewed by Sözlerine Bak on 15:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by HABERLER2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.