Top Ad unit 728 × 90

Ütopya Kim Elendi 15 Eylül Salı

Ütopya Kim Elendi 15 Eylül Salı
Tv8 ekranlarında büyük bir seyirci kitlesi tarafından izlenen ve yaklaşık 11 aydır sren yarışma Ütopya'da bir eleme heyecanı daha yaşanacak. Bilindiği üzere son haftaya girildiği için artık her akşam bir yarışmacı elenecek sona kalan kişilerden birisi ise Ütopya şampiyonu olacak ve kasada biriken tüm paranın sahibi olacak. Ütopya kim elendi sorusu bu akşam yanıt bulacak.

15 Eylül Salı Ütopya Dokunulmaz Olan Yarışmacılar 
1- Tuncay 
2- Kurretülayn

15 Eylül Salı Ütopya Kim Elendi
Bahadır 
Dün elenen isim ise Dilay oldu. Bu uzun soluklu yarışmanın finalisti kim olacak ve yarışmanın kazananı kim olacak. Sosyal medyada çıkan söylentilere göre bu akşam elenecek olan isim Bahadır olduğu yönünde oldu. Net ve kesin bilgiler ise bu akşam Tv8 Ütopya yeni bölüm ile belli olacak. Tuncay ve Semih arasında geçen ezeli rekabet nasıl son bulacak birlikte göreceğiz. Semih grubunda ki Altar'ı iyice gözden çıkardı. Artık yoluna sadece Murat ile devam ediyor gibi görünüyor. Kurretülayn ile ilişkisini bitiren Semih nasıl bir strateji izleyecek merakla bekleniyor.

Cafe grubunun kurucularından Serkan ve Tuncay finale gidebilecek mi ? Yoksa bireysel yarışmacılardan birisi mi finalde yer alacak ilerleyen günlerde göreceğiz. Ütopya gazete satışlarından gelen oranlara göre iki kişi dokunulmaz oluyor ve diğer isimlerden birisi eleniyor. Dilay'ın elenmesinin ardından yarışmada 7 kişi kaldılar.

Ütopya Yarışmacıları
Serkan
Tuncay
Semih
Murat
Kurretülayn
Altar
Bahadır

Ütopya Kim Elendi 15 Eylül Salı Reviewed by Sözlerine Bak on 20:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by HABERLER2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.