Top Ad unit 728 × 90

Paramparça Hazal Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Alina Boz Kimdir

Paramparça Hazal Kimdir
Ekranların en iddialı ve sevilen dizilerinden birisi olan Paramparça yeni sezonu ile bu akşam Star Tv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. En çok dikkat çeken isimlerden birisi olan Alina Boz tabiki bu sezonda da en çok konuşulan isimlerden olacak. Genç yaşta olmasına rağmen büyük bir oyuncu sergileyen ve güzelliği ile de göz dolduran Alina Boz Paramparça dizisinde Hazal karakterine can vermeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise genç nesile hitap edenlerin yanı sıra birbirinden ünlü ve usta isimler yer alıyor.

Paramparça yeni sezon birinci bölüm bu akşam Star Tv ekranlarında olacak ve tüm serüven kaldığı yerden devam edecek. Paramparça Hazal ölecek mi sorusu da yanıt bulacak. Suya atlayan Hazal yani Alina Boz bu sahnelerde dublör kullanmadı aynı şekilde annesi rolünde ki Nurgül Yeşilçay'da bu sahnelerde suyun altında iken dublör kullanmadılar. Hazal boğulacak mı yoksa annesi onu kurtaracak mı tüm dizi severler bu sahneye kilitlenecek.

Alina Boz Kimdir.
4 Haziran 1998 Rusya doğumlu olan yıldız ve genç oyuncu aslen doğum yeri Rusyadır. Ama türk bir ailenin kızı olan Alina güzelliği ile ve oyunculuğu ile dikkat çeken isim oldu. İlk oyunculuk deneyimini yaptığı dizi ise Cesur Hemşire dizisidir. Burada istediği ve hak ettiği başarıyı yakalayamamış olsa da Paramparça dizisinde tamamen adını duyurmuş ve yıldızı parlamıştır. Annesi Rus babası ise Bulgaristan göçmenidir.

Paramparça Hazal Yaşı : 17
Paramparça Hazal Boyu: 1,72
Paramparça Hazal Kilosu : 51
Paramparça Hazal Saç Rengi : Kumral
Paramparça Hazal Göz Rengi : Yeşil
Paramparça Hazal Doğum Yeri : Rusya-Moskova

Dizi gereği de olsa kazıttığı saçları ile de büyük gündem oluşturan Alina Boz saç stili ile çok beğenilmişti. Saçları ile kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren oyuncu saçları için şu açıklamalarda bulunmuştu ; "Yıllar sonra ilk kez saçlarım kesildi ama hiç üzülmedim, çünkü rolüm için bunun yapılması gerekiyordu"demişti. Tiyatro ve dans eğitimi almıştır oyunculuk alanında ise kendisini geliştirmeye devam etmektedir.

Alina Boz Fotoğrafları
Paramparça Hazal Fotoğrafları




alina boz kimdir,paramparça hazal kimdir,paramparça hazal kaç yaşında,hazal boy kilo,alina boz boy kilo,paramparça hazal fotoğrafları,alina boz fotoğrafları,alina boz,hazal,paramparça hazal türk mü
Paramparça Hazal Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Alina Boz Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 20:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by HABERLER2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.